Om oss

Crenna Sveriges största tillverkare av rektangulära kanaler och har marknadens bredaste sortiment av ljuddämpare. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda högsta material- och konstruktionskvalité.

Crenna startades 1993 och har sin verksamhet i Sveriges närmaste stad, Enköping. I företaget finns en gedigen kompetens och erfarenhet kring tillverkning av ventilationslösningar som sträcker sig ända tillbaka till Bahco Ventilation och Svenska Fläkt. I dagsläget är vi c:a 65 anställda.

Kärnverksamheten, egen tillverkning och försäljning av främst rektangulära ventilationskanaler och ljuddämpare är sedan starten fortfarande densamma.

I dagsläget är den enda tillverkaren i Sverige som har testade och P-märkta säkerhetsgaller för ventilationskanaler, takgenomföringar eller väggar i anstalter, häkten, fängelser, banker, affärscentra, sjukhus m.m. Gallren tillverkas i tre olika säkerhetsklasser.

Crenna är dessutom en av Sveriges största återförsäljare av Paroc byggelement och är en komplett leverantör för byggnation av exempelvis fläktrum då vi tillverkar diverse tillbehör samt kan utföra själva montagearbetet.

Hemligheten bakom vår produktkvalité är våra plåtslagare. Deras kunskap och erfarenhet kring ventilation i kombination med deras hantverkskunnande ger den höga kvalitén.

Våra plåtslagares engagemang och yrkesstolthet är förutsättningen för att kunna erbjuda högsta kvalité och montagevänliga ventilationslösningar.

  
KONTAKT

HK och tillverkning i Mälardalen
Crenna Plåt AB
Kvartsgatan 19
749 40 Enköping

Tel order 0171-47 80 51
Mail: order@crenna.se

 

Tillverkningsenheten i Göteborg
Crenna Plåt AB
Elementvägen 4
437 36 Lindome

Tel order 0171-45 12 02
Mail: order@crenna.se